Nissan Pivo 3 sistem inteligent de parcare

Totul a început în anul 2005. De la PIVO 1 la Tokyo Motor Show, Nissan a introdus alte sase concepte EV, toate demonstrand dedicarea Nissan de a crea solutii interesante si inovatoare de mobilitate cu emisii de poluare zero.

Aceasta masina este dotatata cu un sistem inteligent de parcare, care cauta un loc de unde poate fi incarcata, iar apoi se intoarce la proprietar, prin intermediul unei aplicatii de pe smartphone.

Parcare cu valet automat (AVP) permite conducerea în mod automat, localizati un loc de parcare si parcheaza fara ajutorul conducatorului auto.

Coafura exteriora este rafinata cu suprafete indraznete si o pozitie noua in mers. Un interior de inalta calitate avant controalele bine integrate in bord.

Modul de conducere pe centru ofera o experienta cu totul noua la conducere.

Ghidandu-se dupa filosofia de “inovatii”, Nissan incearca sa se asigure ca clientul percepe tehnologia de varf ca fiind cu adevarat usor de utilizat si de inteles. In acest context, una dintre caracteristicile de imbinare ale PIVO 3 care mosteneste de la PIVO 2 este interfata Robotic Agent. Masina actioneaza ca un partener sau asistent personal pentru conducatorul auto, ca o companie transmisa de catre Agentul Robotic. Monitoare ia locul de oglinzi te ajuta sa descoperi imprejurimile autovehiculului si minimizeaza unghiurile moarte. Consola centrala dispune de un afisaj ultra-larg pentru GPS.

Cu capacitatea sa de incarcare acasa, Nissan Leaf elibereaza soferul de la dependenta de combustibil. De asemenea, are potentialul de a stoca energia regenerabila si chiar de a aproviziona casa cu energie electrica.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.