Cadillac CT6 aparitie 2016

In timpul transmisiunii premiilor Oscar, Cadillac a oferit primile imagini cu noul sedan de lux ce va fi lansat in 2016. Acest spot numit „The Daring” face referire la o campanie ce se refera la discursul presedintelui Theodore Roosevelt din 1910 numit “Cetatenia într-o Republica”.

Cadillac CT6 este vazut doar pentru scurt timp, si nu este destul de focalizat. Acesta dispune de un stil similar cu ATS si CTS sedan, cu linii precise dar si cu o grila mare.

Caracteristica cea mai distinctiva o reprezinta noua versiune de faruri LED vazute si pe modelul CTS sedan, dar care ofera o semnatura unica de iluminare pe timp de noapte. Cadillac CT6 are si un streaming video in oglinda retrovizoare.

Interiorul dotat cu piele, lemn si ornamente de aluminiu, accentuate de un iluminat ambiental personalizabil cu LED-uri.

Cadillac va dezvalui masina integral (modelul Cadillac CT6) la Salonul Auto de la New York din luna aprilie 2015. Cadillac CT6 va concura impotriva masinilor de lux de prestigiu precum Audi A8, BMW Seria 7, Mercedes-Benz S-Class, precum si Jaguar XJ si Lexus LS.

Pentru a face asta, Cadillac a declarat anterior ca va face din CT6 „cel mai usor si mai agil” autoturism din clasa sa. De asemenea acesta va avea, probabil, cea mai mare dotare tehnologica oferita de Cadillac pana in prezent.

Cadillac CT6 va merge la vanzare in toamna anului 2015, pornind in jurul valorii de 75.000 de dolari. Pentru comparatie, e bine de stiut ca modelul de baza BMW Seria 7 porneste de la 74.000 de dolari.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.